ASFALTERING

Asfaltering i Kristinehamn

Nords Motor AB är specialister på asfaltering i Kristinehamn. Är du en Kristinehamn-bo eller bor i närheten? Behöver du hjälp med asfaltering? Då är du varmt välkommen att inleda en kontakt med oss, så tar vi ett gemensamt steg närmre din asfalterade garageuppfart. Med oss som samarbetspartner så garanterar vi att du får den hjälp du behöver med asfaltering hemma i Kristinehamn.

Få hjälp med ditt projekt

Har du bestämt dig eller är du åtminstone nyfiken på våra tjänster inom asfaltering? Oavsett vilken inställning du har, så är en första kontakt ett bra steg för att komma närmare asfaltering hemma i Kristinehamn.

Vi ber dig att aldrig tveka på huruvida du ska kontakta oss eller inte. Inga frågor är för obetydliga eller för komplicerade. Vi ser fram emot din första kontakt!

Ett av våra vanliga uppdrag

Asfaltering av garageuppfart

Vi tillhandahåller många tjänster inom asfaltering och att anlita oss för asfaltering av garageuppfart är vanligt förekommande.

 

För oss är det en självklarhet att utföra varje asfalterings-projekt med hög precision och noggrannhet. Nords Motor AB har stenhårda kvalitetskontroller som säkerställer att asfalteringen blir både estetiskt tilltalande och hållbar.

 

Har ni en till exempel en gångväg eller en uppfart framför huset som kan bli mycket bättre? Då rekommenderar vi att ni väger in möjligheten av att asfaltera garageuppfarten. Asfalt är prisvärt och kräver minimalt underhåll.

Fördelar med asfaltering

  • Estetiskt tilltalande
  • Mindre slitage
  • Hållbarhet och underhåll
  • Prisvärt
  • Toppval för dem flesta

Fler vanliga uppdrag

Efter fiberdragning

För att lägga fiber behöver man många gånger riva upp marken och eventuell asfalt som ligger där. Nords Motor AB asfalterar över fiberdragningen.

Tennisbanor

Tennis kan spelas på flera olika underlag så som t.ex. gräs, grus eller asfalt. En asfalterad tennisbana kräver minimalt med underhåll och håller i många år.

Parkeringsplatser

Vi åtager oss uppdrag inom asfaltering som berör parkeringar i olika storlekar. Vare sig det gäller underhållsasfaltering eller nyläggning så kan vi hjälpa dig.

Småvägar

På Nords Motor hjälper vi dig att skapa säkra småvägar i hög kvalité. Vi underhåller slitna småvägar eller lägger nytt. Genom vår erfarenhet har vi underlättat färden för flera bilister.      

Padelbanor

Trendig sport just nu där vi har hjälpt att skapa padelbanor runtom hela Sverige. Är det dags för dig att skapa en ny padelbana? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa rätt grund för din padelbana.

Garageuppfart

Asfaltering av garageuppfart är också väldigt vanligt nu för tiden, och kanske är det tack vare det låga priset och faktumet att man knappt behöver underhålla asfalten. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att sätta igång

Glöm inte att ta del av ROT-avdrag

Du som privatpersdon kan ta del av ROT-avdrag i ditt projekt.

Få offert

Asfaltering & asfaltens egenskaper

Asfalt kan produceras på många olika sätt beroende på vad asfalten ska användas till. Massan blandas i olika mängder tillsammans med olika tillsatser och med olika stora stenar och kvalitet för att få fram de önskade egenskaperna för användningsområdet.

Om ytan där asfalten ska läggas behöver stå emot mycket tryck, så måste massan vara slitstark och styv för att inte deformeras efter trycket från stora fordon.

Samtidigt som den måste vara hård och slitstark, så får den inte vara för hård. Om asfalten är för hård så spricker den. Alltså måste den vara flexibel samtidigt som den är hård och slittålig.

Asfalt är inte dyrt

Det är en vanlig missuppfattning att asfalt är dyrt, men sådant är inte fallet. Per m2 kan kostnaden vara allt från 150 kr till 350 kr, vilket inte är stor skillnad från andra underlag.

Asfaltering och tjära

Nåt annat som också är en vanlig uppfattning är att asfalt innehåller tjära. Det stämmer inte. Inte i Sverige i alla fall. Här i Sverige slutade vi använda tjära så långt bak som 1975 och idag används istället Bitumen vid asfaltstillverkning.